Δίκη Φιλιππίδη: Συγκλονίζει η κατάθεση του πατέρας καταγγέλλουσας – «Έπαιρνε αντικαταθλιπτικά»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο μάρτυρας περιέγραψε πως σύστησε την κόρη του σε ένα φίλο του, ο οποίος την έστειλε με το βιογραφικό της στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Κύριε Φιλιππίδη λυπάμαι». Με τα λόγια αυτά έκλεισε την κατάθεση της στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η μάρτυρας φίλη της δεύτερης καταγγέλλουσας η οποία απηύθυνε αυτές τις τρεις λέξεις προς τον κατηγορούμενο ηθοποιό λίγο πριν κατέβει από το βήμα με εκείνον να της απαντά «Και εγώ».

Αμέσως μετά ξεκίνησε η κατάθεση του πατέρα της δεύτερης καταγγέλλουσας, ο όποιος έμαθε τι συνέβη στην κόρη του, μετά την αποκάλυψη του θέματος στην τηλεόραση.

«Όταν μίλησα μαζί της και μου είπε τι συνέβη κυρίως μετά το περιστατικό την προέτρεψα να συνεχίσει την καταγγελία» ανέφερε.

Ο μάρτυρας περιέγραψε πως σύστησε την κόρη του σε ένα φίλο του, ο οποίος την έστειλε με το βιογραφικό της στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Θύμα έπαιρνε αντικαταθλιπτικά

Πρόεδρος: Τι σας είπε για το ρόλο στο θέατρο;
Μάρτυρας: Είχε γυρίσει ενθουσιασμένη, αλλά μετά από κάποιο διάστημα είπε ότι δεν τον πήρε το ρόλο.
Πρόεδρος: Σας είπε για ποιο λόγο δεν την πήραν;
Μάρτυρας: Όχι. Ήταν στεναχωρημένη, μελαγχολική, αντιδρούσε παράξενα. Πήγαινε να πάει κάπου και επέστρεφε σπίτι. Απευθύνθηκα σε ένα ψυχίατρο συνάδελφο για να τη βοηθήσει. Την εξέτασε και της έδωσε αντικαταθλιπτικό. Το πήρε περίπου 3 μήνες.

«Προσπάθησε να ασελγήσει πάνω της»

Αναφερόμενος σε όσα του εκμυστηρεύτηκε η κόρη του για το επίμαχο περιστατικό στο καμαρίνι του Πέτρου Φιλιππιδη, ο πατέρας της κοπέλας είπε: «Μου είπε ότι προσπάθησε να την ασελγήσει. Ότι προσπάθησε να της κατεβάσει το κολάν. Εκείνη αντέδρασε. Μου είπε ότι ήταν στιβαρός και της άφησε μελανιές στο σώμα».

Πρόεδρος: Σας είπε αν ο κατηγορούμενος προσπάθησε να επηρεάσει την καριέρα της στην τηλεόραση;
Μάρτυρας: Μου είπε ότι την ενοχλούσε από το τηλέφωνο σεξουαλικά. Μου είπε ότι της είπε «εγώ κάνω ότι θέλω, δε θα ξαναβγείς στο mega, αν αλλάξεις γνώμη θα δεις τι θα κάνω». Αυτό πάει να πει ότι της είπε πως «η καριέρα σου όσο περνάει από μένα δε θα τη δεις ποτέ».
Πρόεδρος: Η σχέση σας με την κόρη σας εκείνη την περίοδο;
Μάρτυρας: Ήταν πολύ καλές οι σχέσεις μας.
Πρόεδρος: Γιατί δεν σας το είπε το 2010;
Μάρτυρας: Ντρεπόταν γι αυτό που της συνέβη και για το επάγγελμα της.

in.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.