Δίκη Φιλιππίδη: «Δεν πίστεψα τίποτα από τις καταγγελίες» λέει συνεργάτης του στο θέατρο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με την κατάθεση του συζύγου της αδερφής της Ελπίδας Νίνου, συνεχίζεται η δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.

Ο μάρτυρας όπως είπε δεν πίστεψε τίποτα από τις καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης: Λαμπάτος για Νίνου: «Έκανε τα στραβά μάτια για την πολυτέλεια και την χλιδάτη ζωή»

«Τρελό είναι δεν το βλέπεις;»

«Τον πήρα τηλέφωνο να δω τι έγινε. Μου λέει ότι ακούς είναι ψέματα. Οι σχέσεις του με τις συναδέλφους του ήταν πολύ καλές, εκτός από την περίοδο των προβών. Με όσους έχω συνεργαστεί σκηνοθέτες συμβαίνει αυτό» κατέθεσε ο μάρτυρας στο δικαστήριο.

Αναφερόμενος στην πρώτη καταγγέλουσα ο μάρτυρας περιέγραψε μια φορά που πήγε στο θέατρο κατά τη διάρκεια πρόβας της παράστασης και του είπε ότι θέλει να δει τον Πέτρο.

«Της λέω να του το πω. Τον ρώτησα, είδα ότι αντέδρασε λίγο κάπως, και μου λέει καλά «βάλε τη στο βάθος να βλέπει να καθίσει ήσυχη». Την έβαλα στη 13η σειρά και συνεχίστηκε η πρόβα. Μόλις τελείωσε η πρόβα η πρώτη καταγγέλουσα έφυγε μόνη της. Μετά από κάποιες μέρες ξαναήρθε. Της λέω «δε μπορείς να έρχεσαι έτσι, μου κάνει φασαρία». Μου απάντησε «μα του έχω μιλήσει» και μπήκε μέσα».

«Ας την να βλέπει μωρέ, πάει στη δραματική σχολή. Τρελό είναι δεν το βλέπεις;» είπε σύμφωνα με τον μάρτυρα ο κατηγορούμενος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.