ΔΕΘ 2022 – Δημήτρης Κουτσούμπας: Η εργατική τάξη, ο ελληνικός λαός πρωταγωνιστές των εξελίξεων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πολιτικά μηνύματα έστειλε από τη ΔΕΘ 2022 ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ κάλεσε «το λαϊκό εργατικό λαϊκό κίνημα να μην εγκλωβιστεί στην αναμονή και την αυταπάτη των εκλογών, αλλά να βγει τώρα στο προσκήνιο».

Σε δηλώσεις του στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, στη ΔΕΘ 2022, στην πλατεία ΧΑΝΘ της Θεσσαλονίκης, ο Δημήτρης Κουτσούμπας διαμήνυσε ότι «η εργατική τάξη, ο ελληνικός λαός μπορούν να γίνουν οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων».

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ ζήτησε να μην υπάρξει «κανένας εφησυχασμός» αλλά «ενιαίος πανελλαδικός αγώνας, τώρα» και πρόσθεσε: «Καμιά αυταπάτη, καμιά αναμονή για λύσεις από τα πάνω. Να μην εγκλωβιστεί το εργατικό λαϊκό κίνημα στην αναμονή και στην αυταπάτη των εκλογών, αλλά να βγει τώρα στο προσκήνιο. Όλοι μαζί, εργάτες, υπάλληλοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες και επιστήμονες, φοιτητές, μαθητές, νέοι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι σε συμπόρευση με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Μόνο έτσι μπορεί να ανατείλει η ελπίδα για την Ελλάδα, για τον λαό μας».

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.