«Τhe Crown»: Είναι επίσημο – Στις 9 Νοεμβρίου θα προβληθεί ο πολυαναμενόμενος 5ος κύκλος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία της πολυαναμενόμενης πέμπτης σεζόν του «The Crown». Ο πρόσφατος θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ εκτοξεύσε τη δημοτικότητα της σειράς, που προβάλλεται στη δημοφιλή πλατφόρμα, με πολλούς από τους χρήστες να αναμένουν τον νέο κύκλο, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα προσαρμοστεί η απώλειά της.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Tudum, η εταιρεία αποκάλυψε πως η πρεμιέρα της 5ης σεζόν του «The Crown», θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου 2022, ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα της 6ης και τελευταίας σεζόν που σταμάτησαν για λίγες ημέρες, λόγω του θανάτου της βασίλισσας.
Ο προτελευταίος κύκλος της δημοφιλούς σειράς άργησε περισσότερο από ό,τι περίμενε η παραγωγή και το κοινό, κυρίως λόγω της πανδημίας COVID-19. Σε αυτή τη σεζόν το «βάρος» θα πέσει στο τέλος του γάμου Καρόλου και Νταϊάνας, στην περίοδο πρωθυπουργίας του Τζον Μέιγιορ και γενικότερα στο 1992 που χαρακτήρισε η βασίλισσα Ελισάβετ Β’, ως «annus horribilis» (ολέθρια χρονιά), λόγω των μαζεμένων σκανδάλων που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Η Ιμέλντα Σταντόν παίρνει τη σκυτάλη από την Ολόβια Κόλμαν, στον ρόλο της Ελισάβετ, ο Τζόναθαν Πράις θα βρεθεί στον ρόλο του πρίγκιπα Φίλιππου, οι Ντόμινικ Γουέστ και Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στους ρόλους των Καρόλου και Νταϊάνας αντίστοιχα, με τους Λέσλι Μάνβιλ (πριγκίπισσα Μαργαρίτα) και Τζόνι Λι Μίλερ, να συμπληρώνουν το βασικό κάστ.

Η «Επιχείρηση: Γέφυρα του Λονδίνου»
Όσον αφορά στον θάνατο της βασίλισσας της Αγγλίας η σειρά «The Crown» πρόκειται να ακολουθήσει το γεγονός, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Ιούλιο και θα μπει σε εφαρμογή η «Επιχείρηση: Γέφυρα του Λονδίνου».
Η «Επιχείρηση: Γέφυρα του Λονδίνου» είναι το πρωτόκολλο, που γράφτηκε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1960, το οποίο καλύπτει τι θα συμβεί από τη στιγμή του θανάτου της βασίλισσας.
«Έχουμε τη δική μας βερσιόν της “Γέφυρας του Λονδίνου”. Είναι εξαιρετικά εύστοχη αν βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα θα σταματήσουν αμέσως αν είμαστε σε περίοδο παραγωγής, για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις για το πότε θα τα ξεκινήσουμε πάλι» είχε δηλώσει άτομο από την παραγωγή του «The Crown».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.