Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με την θεατρική παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Cezaris Graužinis και  μετάφραση Γιώργου Μπλάνα, με την Έλλη Τρίγγου στο ρόλο της Αντιγόνης, τον Βασίλη Μπισμπίκη ως Κρεόντα και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη κορυφαίο του Χορού, συνεχίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου στο «Δημοτικό Θερινό Θέατρο Πάτρας» οι εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ για τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου.

Το κοινό της Πάτρας για δεύτερη φορά – η παράσταση ανέβηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο – κατέκλυσε το ανοιχτό θέατρο της οδού Ρίτσου και απόλαυσε μία σύγχρονη και επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε παράσταση – μεταφορά της σοφόκλειας αντιπολεμικής τραγωδίας –με ένα ανατρεπτικό πρωταγωνιστικό καστ.

Ξεχωριστή και ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο παππούς της πατρινής πρωταγωνίστριας στην παράσταση Έλλης Τρίγγου, συνοδευόμενος από τον πατέρα της και την αδελφή της προσήλθε στο θέατρο για να δει την εγγονή του επί σκηνής.

Την παράσταση παρακολούθησε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι οργανισμών και μέλη του διοικητικού συμβουλίου στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.