Στην ουρά για το λαϊκό προσκύνημα της βασίλισσας Ελισάβετ ο Μπέκαμ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένας από τους δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που περίμεναν στην ουρά για να αποχαιρετίσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην τεράστια ουρά στο Λονδίνο, η οποία έφτασε σε μήκος τα 8 χιλιόμετρα, για να αποτίσει τα σέβη του στη βασίλισσα Ελισάβετ στο Γουέστμινστερ. Ο Μπέκαμ περίμενε στην ουρά 12 ώρες, δίπλα από τους χιλιάδες πολίτες

«Ήμουν πολύ τυχερός που είχα μερικές στιγμές στη ζωή μου δίπλα στη βασίλισσα», είπε ο Μπέκαμ στο «ITV News» και πρόσθεσε ότι πρόκειται για μια «θλιβερή ημέρα, αλλά μία ημέρα για να θυμόμαστε την απίστευτη κληρονομιά που άφησε [η βασίλισσα]».

Ωστόσο, η παρουσία του Ντέιβιντ Μπέκαμ προκάλεσε… καθυστερήσεις καθώς πολίτες που βρέθηκαν κοντά του όσο περίμεναν στην ουρά του ζήτησαν να βγάλουν μαζί μια «selfie».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες βρετανικών ΜΜΕ, οι ενδιαφερόμενοι για μια φωτογραφία δίπλα στον ποδοσφαιριστή ήταν τόσο πολλοί που η ουρά καθυστέρησε λίγο, αφού σταμάτησε να προχωρά.

«Μας έκανε να ξεχάσουμε ότι βρισκόμαστε στην ουρά εδώ και δώδεκα ώρες…», έγραψε στο Twitter ένας πολίτης, αναφερόμενος στην παρουσία του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην ουρά.

Στα social media έχουν δημοσιευτεί αρκετές φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ μέσα στο πλήθος, στην ουρά για το λαϊκό προσκύνημα της βασίλισσας Ελισάβετ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.