Σωτήρης Τσαφούλιας: Αποκάλυψε γιατί το «Έτερος Εγώ» δεν μπήκε ποτέ στο Netflix

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Σωτήρης Τσαφούλιας όπου μίλησε για όλα με τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους η πετυχημένη σειρά «Έτερος Εγώ» που φέρει την υπογραφή του δεν μπήκε ποτέ στο Netflix, ενώ υπήρχαν φήμες για συζητήσεις του δημιουργού με την πλατφόρμα.

«Ισχύει, αλλά ήταν ακόμα κουβέντες. Υπήρχε μια μικρή διαφωνία στο τελευταίο στάδιο που λένε για την προβολή. Αρνιόταν το Netflix να το παίζει παντού εκτός Ελλάδος. Εκεί δεν τα βρήκαμε» ανέφερε αρχικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Στην συνέχεια, ο σκηνοθέτης και δημιουργός πρόσθεσε: «Σε πρώτο χρόνο με στεναχώρησε γιατί είχε να κάνει με το κομμάτι το μικρό μου, το ανθρώπινο, το εγωιστικό και το ‘να μπω πρώτος’. Το ζητούμενό μου δεν ήταν να μπω πρώτος αλλά να βάλω την ελληνική γλώσσα στην πλατφόρμα.

Η επιτυχία θεωρώ ότι ήταν μεγάλη. Θεωρώ ότι ήταν σαν να μπήκαμε με την άποψη ότι ένας κολοσσός ξαφνικά μας γνωρίζει μυθοπλαστικά. Ξέρει ότι μπορούμε με τα μέσα που διαθέτουμε να φτιάξουμε υλικό αντάξιο των δικών του παραγωγών που δεν συγκρίνονται τα νούμερα και τα μεγέθη. Αυτό για εμένα είναι καλό ότι μπορεί να μπει η ελληνική γλώσσα μέσα στην πλατφόρμα και ας φέρει την υπογραφή ενός άλλου σκηνοθέτη. Αυτό δεν με απασχολεί».

«Προς το παρόν ξέρω ότι μιλάμε για καινούργια projects. Το συγκεκριμένο ξέρω ότι δεν έχει κλείσει τελείως. Ξέρω ότι είναι παγωμένες οι συζητήσεις» κατέληξε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.