Πάολα: H μοναδική φωτογραφία της με μαγιό!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την Πάολα ο κόσμος την έχει συνηθίσει στις πίστες να ξεσηκώνει τους πάντες με το εντυπωσιακό ταπεραμέντο της και την μοναδική και καθηλωτική της σκηνική παρουσία, που όμοια της δεν υπάρχει σε όλη την Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια από την Θεσσαλονίκη με τους φανατικούς θαυμαστές που την ακολουθούν πιστά όπου και να εμφανίζεται προσφέρει απίστευτες στιγμές πάνω στην πίστα και δεν υπάρχει μαγαζί που να μην γεμίζει σε κάθε της εμφάνιση.

Οι περιοδείες της, αλλά περισσότερο οι συνεργασίες που κάνει είναι φοβερές και πάντα επιτυχημένες, αφού είναι ένα πρόσωπο που εγγυάται την επιτυχία σε όποιο σχήμα και να συμμετάσχει.

Η ίδια η Πάολα είναι πολύ ενεργή και στα social media όπου επικοινωνεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο με τους θαυμαστές της και followers στο Instagram, το οποίο είναι κυριολεκτικά γεμάτο απο βίντεο με εμφανίσεις της σε νυχτερινά μαγαζιά ή συναυλιακούς χώρους.

Το μεγάλο παράπονο όμως των θαυμαστών της είναι ότι δεν υπάρχει σχεδόν καμία φωτογραφία από τις στιγμές της εκτός πίστας.

Η Πάολα αποφεύγει σαν… διάολος το λιβάνι να δημοσιοποιεί προσωπικές της στιγμές είτε αυτές είναι φωτογραφίες είτε βίντεο, εκτός και αν μέσα σε αυτές βρίσκεται η κόρη της Παολίνα που έχει δημιουργήσει και εκείνη φανατικό κοινό.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε την μια και ίσως μοναδική φωτογραφία της δημοφιλούς τραγουδίστριας και μάλιστα με μαγιό, που τραβήχτηκε πριν από περίπου έξι χρόνια και όπως θα δείτε και εσείς η Πάολα απλά μοιράζει πόνο και απο την παραλία!

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.