Μαρία Κορινθίου: «Συγκλονίστηκα με τα κιλά που είχα πάρει…»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου και μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο της με τον Γιάννη Αϊβάζη, την κόρη της Ισμήνη, αλλά και την απώλεια κιλών της.

«Είχαμε επέτειο με τον Γιάννη και του το θύμισα εγώ, αν και το θυμήθηκα αργά. Έχουν περάσει τόσα χρόνια. Μόλις είπα στον Γιάννη ότι έχουμε επέτειο γάμου, μου είπε “πόσες επετείους θα γιορτάζουμε;”. Θεωρούμε τη μέρα που γνωριστήκαμε ως επέτειό μας, στις 28 Ιανουαρίου», δήλωσε αρχικά.

«Δεν είναι εύκολο, θέλει στοχοπροσήλωση, αγάπη και έρωτα. Είναι μια διαδρομή, θέλει πόνο και κόπο, υπάρχουν στιγμές πάνω και κάτω σε όλες τις σχέσεις, φιλικές και ερωτικές» εξομολογήθηκε η Μαρία Κορινθίου για τον γάμο της.

Όσο για την κόρη τους, η οποία ακολουθεί και αυτή τον καλλιτεχνικό δρόμο, η γνωστή ηθοποιός δηλώνει: «Ήταν αναπόφευκτο να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο γιατί έχει επαφές με πολλούς ανθρώπους του χώρου».

Επίσης, η Μαρία Κορινθίου μίλησε για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της και την απώλεια των κιλών: «Ένιωθα πάνω μου μια έντονη τοξικότητα σε πολλούς τομείς. Αισθανόμουν βάρος και ψυχολογικό. Είχα πάρει κιλά και ανέβηκα στη ζυγαριά, συγκλονίστηκα με τα κιλά που είχα πάρει και είπα θα τα χάσω. Όσο περνούν τα χρόνια σκαλίζεις περισσότερο τον εαυτό σου. Ήμουν πειθαρχημένη και είχα στόχο».

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.