Ηλίας Μελέτης: Αποκάλυψε πως έκανε χρήση ουσιών – «Παραλίγο να σκοτωθώ…»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Μελέτης Ηλίας το απόγευμα της Τρίτης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά για την περίοδο που έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η εξομολόγηση του Μελέτη Ηλία για τις ναρκωτικές ουσίες

«Έχω κάνει διάφορες βλακείες ως νέος που δεν είναι άξια λόγου γιατί δίνεις μετά και λάθος παράδειγμα. Είναι λίγο επικίνδυνα. Έχω κάνει διάφορα… Έχει τύχει, ας πούμε, μια περίοδο που έκανα χρήση ναρκωτικών. Το οποίο, στην άγνοια κινδύνου που είχα τότε και στην τρέλα των 20 – 25, δεν του έδινες σημασία αλλά μπορείς να φέρεις σε μεγάλο κίνδυνο και τον εαυτό σου αλλά και κάποιους ανθρώπους γύρω σου» είπε αρχικά.

«Αυτό είναι κάτι το οποίο νομίζεις ότι το κάνεις σαν χαβαλέ, σαν κάτι το οποίο το ελέγχεις, σαν κάτι το οποίο μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία αλλά μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να γυρίσει μπούμερανγκ και να καταστραφείς εντελώς. Ήμουν τυχερός και με αφορμή ένα περιστατικό, που παραλίγο να σκοτωθώ σε τροχαίο ατύχημα, είπα τέλος. Μαχαίρι. Τέλος. Ήταν μια περίοδος στην οποία πέρασα μέσα από μια άγνοια κινδύνου, ένα πεντάμηνο, εξάμηνο, μπορεί και χρόνο αλλά μετά είπα μαχαίρι» κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.