Γιώργος Καπουτζίδης: «Μου λείπει ο Πάνος Νάτσης»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οχτώ μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του Πάνου Νάτση. Τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο, στο κέντρο της Αθήνας, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης το πρωί της Παρασκευής (9/9) ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον φίλο και συνάδελφό του που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

«Η παράσταση μιλά και για την απώλεια και ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έζησα τα τελευταία 2 χρόνια ήταν ο θάνατος του Πάνου Νάτση. Είναι πολύ ειλικρινές αυτό που έγραψα και βγήκε μέσα από την καρδιά μου», είπε αρχικά για το νέο του έργο με τίτλο «42497».

Σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει δεύτερος κύκλος για τις «Σέρρες» με άλλον πρωταγωνιστή αντί του Πάνου Νάτση, απάντησε: «Θα πρέπει να τα συζητήσω όλα αυτά με τους συντελεστές και με τον ΑΝΤ1+. Θα τα βάλουμε όλα κάτω και θα σας πούμε τι έχουμε αποφασίσει. Πέρσι ήταν φοβερά δύσκολο να κάνουμε κάτι τέτοιο. Ψυχικά δεν θα το άντεχε κανένας. Θα το δούμε γιατί περάσαμε όμορφα με αυτή τη σειρά. Ο Πάνος Νάτσης θα είναι πάντοτε εκεί και θα είναι πάντα αυτή η ιστορία του ό,τι κι αν γίνει».

«Μου λείπει πολύ αλλά νομίζω ότι δεν το καταλαβαίνουμε. Επειδή βρεθήκαμε με τα παιδιά από το θέατρο κι είχαμε αυτή τη συζήτηση, δεν το καταλαβαίνουμε. Μιλάς ακόμη γι’ αυτόν, λες ιστορίες… Είναι ακόμα παρών για όλους μας. Δεν δυσκολεύομαι καθόλου όταν βλέπω τη σειρά, ίσα-ίσα χαίρομαι. Δυσκολεύτηκα όταν είδα το δέκατο επεισόδιο γιατί ήξερα ότι αυτό θα δω και δεν έχει άλλο», κατέληξε ο ίδιος συγκινημένος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.