Γιαγιά έγινε η Χριστίνα Παππά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Χαρούμενοι γονείς η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς, καθώς η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Σύμφωνα με το okmag.gr ο γιος της Χριστίνας Παππά και η αγαπημένη του απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η μικρούλα ήρθε στη ζωή με καισαρική σε ιδιωτικό μαιευτήριο των βορείων προαστίων και ζυγίζει 2.850 κιλά.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! η Άννα Μπεζάν είχε αναφέρει για τον επικείμενο ερχομό του μωρού τους: «Η αλήθεια είναι πως όταν το έμαθα, έπαθα κρίση πανικού. Το έμαθα με ένα απλό τεστ εγκυμοσύνης. Είχα 5 μέρες καθυστέρηση, αλλά δεν έδωσα πολλή σημασία. Όταν άρχισαν, όμως, να μου μυρίζουν αγαπημένες μου τροφές, όπως το μπέικον, τότε άρχισαν να μου μπαίνουν σκέψεις στον νου. Έκανα το τεστ και όταν βγήκε θετικό σοκαρίστηκα. Δεν το πίστευα. Ο Δημήτρης εκείνη την ώρα προετοιμαζόταν για ένα σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού. Του έστειλα σε φωτογραφία το τεστ εγκυμοσύνης και…».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Παππάς είχε δηλώσει: «Έμεινα παγωτό! Περίμενα την Άννα να έρθει με το αεροπλάνο στην Αθήνα γιατί ήταν στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει μεγαλώσει. Και εκεί που περίμενα κάποιο μήνυμα σχετικά με την πτήση της, βλέπω το τεστ σε φωτογραφία και της λέω: “Έλα! Μου κάνεις πλάκα!”. Και μου απαντά: “Όχι, Δημήτρη, δεν αστειεύομαι, δεν είναι κάτι για το οποίο θα έκανα πλάκα”».

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.