Αλέξης Γεωργούλης: «Έχω δεχθεί ρατσισμό και bullying επειδή είχα δυσλεξία»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε μία αφοπλιστική συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Αλέξης Γεωργούλης μιλά για τη ζωή του, τον ρατσισμό που δέχτηκε, αλλά και για την καλή σχέση που έχει με την εκκλησία.

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως δεν πέρασε έντονη εφηβεία, ενώ από μικρός έλεγε ότι η αρχή της γνώσης είναι η αμφισβήτηση. «Με ενοχλεί όταν έρχεται αμφισβήτηση για μένα, μόνο για να υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω δεχθεί ρατσισμό και bullying επειδή είχα δυσλεξία στο σχολείο. Έλεγαν “βαριέται, είναι χαζός”», είπε για τα μαθητικά του χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Αλέξης Γεωργούλης: Αποκαλύπτει τον πιο ακριβοπληρωμένο ρόλο του – Δεν φαντάζεστε ποιος ήταν

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία του ως ευρωβουλευτής: «Κάποιος θα έλεγε ότι δεν έχω κάνει έργο στην Ευρωβουλή. Ή δεν έχουν ενημερωθεί ή έχουν άλλον σκοπό. Μία ευρωβουλευτής από την Ισπανία με κοίταξε έντονα, μου είπε “είσαι ηθοποιός, είσαι ο «Σπύρος»”».

Ο Αλέξης Γεωργούλης αποκάλυψε πως η μητέρα του τού έχει αδυναμία και μάλιστα μία φορά του… «την είπε» όταν το φανέρωσε παλαιότερα σε συνέντευξη. Η μητέρα του τού εμφύσησε την αγάπη για την εκκλησία, καθώς τον πήγαινε από μικρό παιδί στην εκκλησία και σε εκδρομές σε μοναστήρια.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην σειρά «Είσαι το ταίρι μου», η οποία λατρεύεται μέχρι και σήμερα από το κοινό. «Με το «Είσαι το ταίρι μου» έχω καψούρα μεγάλη. Θέλω να ξαναδουλεψω με την Βίκυ Σταυροπούλου», είπε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.