Τραγικό: Influencer πόζαρε δίπλα σε νεκρό λευκό καρχαρία και μετά τον έφαγε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε στην Κίνα όταν πασίγνωστη influencer πόσταρε στα social media βίντεο, στο οποίο πόζαρε δίπλα σε έναν λευκό καρχαρία, τον οποίο στη συνέχεια έψησε και έφαγε.

Η νεαρή Tizi από την πόλη Ναντσόνγκ, της επαρχίας Σιτσουάν, δημοσίευσε τα στιγμιότυπα στα μέσα Ιουλίου, στο Douyin, την κινεζική εκδοχή του TikTok.

«Μπορεί να μοιάζει άγριος, όμως το κρέας του είναι πραγματικά πολύ τρυφερό», έλεγε στην ανάρτησή της ενώ δάγκωνε κομμάτια από το ψημένο στα κάρβουνα κρέας.

Αμέσως οι followers της αντέδρασαν

Εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους και τον αποτροπιασμό τους ενώ ξεκίνησε έρευνα από την αστυνομία, καθώς οι λευκοί καρχαρίες έχουν καταταχθεί από τη Διεθνή Ένωση για την Προστασία της Φύσης στα ευπαθή είδη και βρίσκονται ένα βήμα πριν χαρακτηριστούν απειλούμενα.

Στο βίντεο, το οποίο αργότερα η Κινέζα εξαφάνισε, φαίνεται η ίδια να ξαπλώνει δίπλα στο ψάρι προκειμένου να δείξει το μέγεθός του -υπολογίζεται στα 50 κιλά- και στη συνέχεια, αφού ο καρχαρίας έχει κοπεί σε κομμάτια, να τον μαρινάρει και τον ψήνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Tizi έγινε ευρέως γνωστή χάρη στο γεγονός ότι ετοιμάζει και καταναλώνει εξαιρετικά εξωτικά πιάτα. Στο παρελθόν έχει δοκιμάσει κροκόδειλους και άλλα ερπετά.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.