Μακελειό στο Σικάγο από τρελή πορεία αυτοκινήτου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τρεις άνδρες σκοτώθηκαν και ένας τέταρτος τραυματίστηκε σοβαρά όταν ένας οδηγός τους χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα μπροστά από ένα από τα μακροβιότερα LGBTQ μπαρ του Σικάγο.

Ένα τρομακτικό βίντεο δείχνει τον οδηγό να πέφτει πάνω στα θύματα στη λεωφόρο South Jeffery Boulevard στη γειτονιά South Shore.

«Ένα πολύ ατυχές τραγικό συμβάν συνέβη νωρίς σήμερα το πρωί μετά το κλείσιμο», ανέφερε μια ανάρτηση το πρωί της Κυριακής στη σελίδα του Jeffery Pub στο Facebook. «Μια μικρή ομάδα ανθρώπων ήταν στο δρόμο και ένα άγνωστο όχημα πέρασε με πολύ μεγάλη ταχύτητα τραυματίζοντας αρκετούς ανθρώπους και κάποιους νεκρούς. Η καρδιά μας βαριά σήμερα το πρωί που συνέβη ένα τέτοιο τραγικό συμβάν. Και σε όσους έχασαν ένα αγαπημένο πρόσωπο ή φίλο, στεκόμαστε δίπλα σας.»

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, που επικαλείται δηλώσεις αστυνομικών του Σικάγο, το φρικιαστικό γεγονός συνέβη σε ένα τετράγωνο της λεωφόρου S. Jeffery Blvd κοντά στο Jackson Park, στα νότια της πόλης. Ο μακελάρης πήρε σβάρνα τέσσερις ανθρώπους, με τους τρεις από αυτούς να πεθαίνουν ακαριαία.

Ο ένας από τους τέσσερις μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής αλλά η κατάστασή του παραμένει άγνωστη ενώ η αστυνομία κάνει έρευνες για το αυτοκίνητο και τον οδηγό του αλλά και τους λόγους του μακελειού.

 

Με πληροφορίες από το ΤΜΖ

https://www.zougla.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.