Ρούλα Πισπιρίγκου: Η απάντηση του Ανδρέα Ηλιάδη μετά την μήνυση σε βάρος του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η 33χρονη από την Πάτρα έχει προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό για την δολοφονία της Τζωρτζίνας, ενώ κατηγορείται και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

«Εγώ έκανα το καθήκον μου»  απαντά ο Ανδρέας Ηλιάδης, διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών μετά την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσαν σε βάρος του η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1, αφορμή για την κατάθεση της μήνυσης φαίνεται ότι στάθηκαν οι πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις του Ανδρέα Ηλιάδη σύμφωνα με τις οποίες η οικογένεια του παιδιού δεν επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα το διάστημα κατά το οποίο νοσηλευόταν στην Εντατική.

Η αδελφή, η μητέρα, ο πατριός και ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου που συνυπογράφουν αυτή την μήνυση, υποστηρίζουν ότι επισκέπτονταν το παιδί όμως ο ίδιος ο γιατρός -όπως λένε- τους έδιωχνε από τους χώρους της Εντατικής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε δήλωσή του στον ΑΝΤ1, ο Ανδρέας Ηλιάδης επισημαίνει: «Εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου την δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα και την κράτησα στην ζωή μαζί με την ομάδα μου, όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για την ζωή του, έναν ολόκληρο μήνα στην ΜΕΘ Παίδων».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.