Πάτρα: Ανοικτοί οι κλιματιζόμενοι χώροι του Δήμου για την αντιμετώπιση του καύσωνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), γίνεται γνωστό, ότι προκειμένου να αποτραπεί η έκθεση συμπολιτών μας σε κίνδυνο λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν από σήμερα σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, λειτουργούν οι κλιματιζόμενοι χώροι στο κτίριο των Δομών Αστέγων (Μπουκαούρη 100 και Γούναρη) για την παραμονή των πολιτών κατά την διάρκεια της ημέρας, από σήμερα, Πέμπτη 18, μέχρι και την Κυριακή 21 Αυγούστου και για τις ώρες από τις 10 το πρωί, μέχρι τις 10 το βράδυ.

Σε περίπτωση συνέχισης του καύσωνα θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται, κατά τις παραπάνω ώρες, έχοντας μαζί τους ένα  έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, κάρτα διαμονής κ.λπ.).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα: 2610 342995 και 2414 400300, κατά τις ώρες 8 π.μ. έως 8 μ.μ.

Οι δομές Αστέγων λειτουργούναπό τον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος “ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ” και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΣΠΑ 2014-2020.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.