Δυτική Ελλάδα – Αστυνομικό Δελτίο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση (1.230) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (2,5) κιλά λαθραίου καπνού.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο του, βρέθηκε και κατασχέθηκε, μια ξύλινη ράβδος, συνολικού μήκους ενός μέτρου και οκτώ εκατοστών.

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία ημεδαπού άνδρα και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και τρεις τραπεζικές κάρτες.

Στη συνέχεια η συλληφθείσα χρησιμοποιώντας την μια κλεμμένη τραπεζική κάρτα, πραγματοποίησε δύο συναλλαγές, σε καταστήματα, συνολικής αξίας 14 ευρώ περίπου.

Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, διότι χρησιμοποιώντας δυο αυτοκίνητα, αφαίρεσαν από εταιρεία (600) κιλά σιδηροδοκούς και (200) τεμάχια μεταλλικά κάγκελα, συνολικής αξίας (4.000) ευρώ.

Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην νόμιμη εκπρόσωπο της εταιρείας, ενώ τα οχήματα κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης της αξιόποινης πράξης.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με ενισχυτή και ηχεία αναπαράγοντας μουσική σε εξωτερικό χώρο πλατείας, που υπερέβαινε τα όρια της μέγιστης επιτρεπόμενης ηχοστάθμης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από ανασφάλιστη αποθήκη ένα κονταροπρίονο, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι, ένα ηλεκτρικό τροχό και μία μπαλαντέζα.

Τα κλεμμένα εργαλεία κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.