Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών: Έναρξη της διαδικασίας εγγραφών, μέσω ΕΣΠΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από το Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών ανακοινώνεται η έναρξη της διαδικασίας εγγραφών, μέσω ΕΣΠΑ, για το έτος 2022-2023.

Το Δημοτικό Βρεφοκομείο θα εξυπηρετήσει παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2019 έως και 28/02/2022  (6 μηνών έως ηλικία υποχρεωτικής εκπαίδευσης).

Οι γονείς που τους έχει εγκριθεί voucher και επιθυμούν να εγγράψουν το παιδί τους στη νέα σχολική χρονιά 2022-2023, μέσω ΕΣΠΑ, στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών θα πρέπει:

Να αποστείλουν το voucher ηλεκτρονικά στο mail του Σταθμού  στο vrefokopatras@hotmail.com ή με φυσική παρουσία στα γραφεία του Σταθμού (Σωτηριάδου 6, 2Ος όροφος, Γραμματεία) και σε χρονικό διάστημα από Τρίτη 23/08/22  – Κυριακή 28/08/22.

Στο mail θα πρέπει να αναφέρονται:

Στο Θέμα τίτλος «voucher 22-23 ‘Ονομ/μο ωφελούμενου’»
Στο Σώμα κειμένου

ο κωδικός αριθμός ηλεκτρονικής αίτησης
η ημ/νια γέννησης του παιδιού
το πατρώνυμό του
κινητό επικ. μητέρας
κινητό επικ. πατέρα

Τετάρτη 31/08/22 θα βγουν τα τελικά αποτελέσματα που θα ανακοινωθούν στο ιστολόγιο του Σταθμού http://vrefokopatras.blogspot.com/. Αν τα voucher που λάβει ο Σταθμός είναι λιγότερα από τις διαθέσιμες θέσεις ΕΣΠΑ, τότε θα ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις, αλλιώς η επιλογή θα γίνει με μοριοδότηση βάσει των μορίων που θα αναρτήσει η ΕΕΤΑΑ στους οριστικούς πίνακες αποτελεσμάτων.
Πέμπτη 01/09/22 – Δευτέρα 05/09/22 οι επιτυχόντες θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία του Σταθμού (Σωτηριάδου 6, 2Ος όροφος, Γραμματεία) για την υπογραφή της σύμβασης. Θα πρέπει να έχουν μαζί τους

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
Βεβαίωση παιδιάτρου & φωτοτυπία τα εμβόλια

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.