Βόλος: Γυναίκα βρήκε πορτοφόλι με μεγάλο χρηματικό ποσό και το παρέδωσε στην αστυνομία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια γυναίκα που εργάζεται σε μίνι μάρκετ στον Βόλο, βρήκε πορτοφόλι γεμάτο χρήματα στο μαγαζί και το παρέδωσε στην αστυνομία. Η έντιμη πράξη της γυναίκας συγκίνησε τον νεαρό Πολωνό, που κατάφερε να βρει το πορτοφόλι με τα λεφτά του.

Το περιστατικό με το πορτοφόλι συνέβη στη Νέα Ιωνία στον Βόλο, μέσα στο μίνι μάρκετ που διατηρεί η 50χρονη γυναίκα. Εκεί, εμφανίστηκαν δύο νεαροί που μιλούσαν αγγλικά και οι οποίοι, αφού αγόρασαν ό,τι χρειάζονταν έφυγαν.

Η 50χρονη όμως διέκρινε ότι πάνω στο ψυγείο με τα παγωτά κάτι υπήρχε και διαπίστωσε ότι πρόκειται για ένα πορτοφόλι που περιείχε ευρώ, δολλάρια και πολωνικά ζλότι συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Ενημέρωσε αμέσως την αντιδήμαρχο και υπεύθυνη για τη Δημοτική Αστυνομία, Νατάσα Μορφογιάννη που της υπέδειξε να απευθυνθεί στην ΕΛΑΣ. Σε σύντομο χρόνο έφθασαν στο μίνι μάρκετ αστυνομικοί και παρέλαβαν το πορτοφόλι, ενώ λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκαν και οι εκτιμήσεις ότι το πορτοφόλι ανήκε σε κάποιον ξένο.

Διαπιστώθηκε από την Αστυνομία ότι κάτοχος του πορτοφολιού ήταν ένας νεαρός Πολωνός αθλητής που συμμετέχει στην αποστολή της χώρας του στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πόλο Παίδων που διεξάγεται στον Βόλο και διαμένει στους ξενώνες του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Η 50χρονη γυναίκα που συγκίνησε με την πράξη της ανέφερε πως: «Έχω παιδιά και μπορεί να βρίσκονταν σε παρόμοια θέση. Δεν θα ήθελα να ήταν σε ξένη χώρα χωρίς λεφτά».

Η χαρά του νεαρού Πολωνού αθλητή ήταν απερίγραπτη όταν ενημερώθηκε για την εύρεση του πορτοφολιού του εκφράζοντας ενθουσιασμό, έκπληξη και ευχαριστίες προς την 50χρονη γυναίκα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.