Θεσσαλονίκη: Ξύλο σε αστυνομικό που πήγε να σώσει το γιο του από ανήλικους ληστές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στιγμές τρόμου έζησε,  σε περιοχή κοντά στην πλατεία Ευόσμου, στη δυτική Θεσσαλονίκη πατέρας – αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, από ομάδα ανηλίκων του επιτέθηκε, όταν πήγε να προστατέψει τον γιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, την Τετάρτη λίγο μετά τις 21:00 μ.μ. δύο νεαροί δέχθηκαν επίθεση από μία ομάδα ατόμων ηλικίας 14-16 ετών, όταν προσπάθησαν να κλέψουν τον σταυρό που φορούσε ο ένας.

Άμεσα ο ανήλικος κάλεσε τον πατέρα του – τον αστυνομικό στο επάγγελμα – ώστε να φτάσει άμεσα στο σημείο και να προστατέψει το παιδί του.

Στη συνέχεια η ομάδα των συγκεκριμένων ατόμων του επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η προληπτική διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, Αστυνομικές Δυνάμεις κατέφθασαν στο σημείο, για να ξεκινήσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους. Σύμφωνα με την Αστυνομία για το εν λόγω συμβάν, συνελήφθησαν έξι άτομα, ηλικίας 14-16 ετών.

«Είναι απαραίτητη η καθημερινή Αστυνομική δύναμη στην πλατεία και γενικότερα στο κέντρο του Ευόσμου, διότι οι περιπολίες ιδίως στην πλατεία πραγματοποιούνται μόνο την Παρασκευή και το Σάββατο και συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Αυτά τα σημεία χρειάζονται 24ωρη φύλαξη για να σταματήσουν αυτά τα περιστατικά βίας. Επίσης, στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει ψηφιστεί εδώ και αρκετούς μήνες η τοποθέτηση καμερών στην πλατεία Ευόσμου, ωστόσο δεν έχουν γίνει κινήσεις για την τοποθέτησή τους» τόνισε ο Κοινοτικός Σύμβουλος Ευόσμου Σωκράτης Πασχαλέρης.

https://www.zougla.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.