Θεσσαλονίκη: Κόρη μαχαίρωσε τον πατέρα της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκαν να δικαστούν μια 26χρονη και ο 57χρονος πατέρας της για υπόθεση ενδοοικογενειακής κακοποίησης.

Η κόρη φέρεται να μαχαίρωσε τον πατέρα καταλογίζοντας του ότι την θώπευσε. Εις βάρος και των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακη επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ο πατέρας κατηγορείται επιπλέον για ενδοοικογενειακή απειλή και για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ η κόρη κατηγορείται για οπλοχρησία.

Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης γιατί οι κατηγορούμενοι ζήτησαν να προετοιμάσουν την υπεράσπισή τους και να βρουν δικηγόρους για να τους εκπροσωπήσουν.

Ο 56χρονος ανέφερε ότι φιλοξενούσε στο σπίτι την κόρη του γιατί αυτή βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της. Αρνήθηκε μάλιστα ότι τη θώπευσε υποστηρίζοντας ότι «λέει ψέματα. Έχει πρόβλημα διπολικής διαταραχής».

Τελικά το δικαστήριο ήρε την κράτησή τους, επιβάλλοντας στον 58χρονο τον περιοριστικό όρο της μη προσέγγισης της 26χρονης σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.