Συνελήφθη 57χρονος φυγόποινος: Σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για υπεξαίρεση και απάτες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνελήφθη χθες στην Αθήνα από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 57χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 3 καταδικαστικές αποφάσεις.

Πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία ο οποίος κατά το παρελθόν είχε επιχειρήσει να αγοράσει πλειοψηφικά πακέτα μεγάλης ΠΑΕ της Αττικής αλλά και ποδισφαιρικής ομάδας της επαρχίας. Είχε βαρύ βιογραφικό σπουδών και παλαιότερα είχε ιδρύσει επιχειρηματικό όμιλο που είχε ως επωνυμία το επώνυμό του και μέσα από εκεί φαίνεται να είχε εξαπατήσει δεκάδες πολίτες, αποκομίζοντας κέρδος της τάξεως των 240.00 ευρώ

Συνελήφθη μετά από επιχείρηση του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε πολυτελή μεζονέτα στα νότια προάστια. Είχε καταδικασθεί ερήμην σε 18 χρόνια φυλακή.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 03-08-2022 στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 57χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν, 3 καταδικαστικές αποφάσεις του Α’ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης αντικειμένων ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και της απάτης σε βάρος τρίτων προσώπων.

Συνολικά σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε ποινή κάθειρξης δεκαοκτώ (18) ετών, ενώ από τις παράνομες δραστηριότητές του αποκόμισε περιουσιακό όφελος άνω των -240.000- ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.