Σοκ στην Κρήτη για τον 17χρονο που βρέθηκε απαγχονισμένος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε σοκ βρίσκεται η κοινωνία στην Κρήτη μετά την αυτοκτονία του 17χρονου σε χωριό του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων το μεσημέρι της Δευτέρας.

Οανήλικος εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε αποθήκη από τον ίδιο του τον πατέρα ο οποίος έντρομος ενημέρωσε τις Αρχές ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον γιο του.

Η Αστυνομία που καλείται να διερευνήσει αυτήν τη λεπτή υπόθεση έχει στην κατοχή της το κινητό τηλέφωνο του 17χρονου προκειμένου μέσω αυτού να εντοπίσει πιθανά στοιχεία που θα οδηγήσουν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα για τα αίτια που οδήγησαν τον 17χρονο στο να προβεί στο απονενοημένο διάβημα, σύμφωνα με τo ekriti.gr.

Όλοι μιλούν για έναν κοινωνικό άνθρωπο που δεν είχε δώσει πότε εικόνα ενός δυστυχισμένου παιδιού που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Η αυτοκτονία σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 2:00 το μεσημέρι της Δευτέρας σε οικισμό του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, στην επαρχία Μονοφατσίου.

Τον 17χρονο εντόπισε ο πατέρας του,  ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να μεταφέρουν το αγόρι στο Κέντρο Υγείας Χάρακα όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.