Σκιάθος: Προφυλακιστέος ο 39χρονος υποπυραγός για παιδική πορνογραφία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 39χρονος υποπυραγός του αεροδρομίου Σκιάθου, ο οποίος συνελήφθη για παιδική πορνογραφία το πρωί της Κυριακής.

Μετά την απολογία του, εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προσωρινή κράτησή του. Ο ίδιος, σύμφωνα με το gegonota.news, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις της η συνήγορος του κατηγορουμένου η δικογραφία δεν περιέχει πληθώρα υλικού παιδικής πορνογραφίας, αλλά μόνο 2-3 φωτογραφίες οι οποίες δικαιολογούνται, δηλαδή δεν τραβήχτηκαν με σκοπό την παραγωγή πορνογραφικού υλικού.

Η ίδια ανακοίνωσε ότι ο πελάτης της θα καταθέσει αίτηση προσβολής της απόφασης για προσωρινή κράτηση.

Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής ζήτησαν τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 39χρονου με εισαγγελική εντολή, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις, καθώς πρόκειται για ένα ενδεχόμενο το οποίο εξετάζεται.

Σημειώνεται ότι η 32χρόνη μητέρα κατέθεσε παράσταση πολιτικής αγωγής από κοινού με τον πρώην σύζυγό της, ζητώντας να τιμωρηθεί ο δράστης για τις πράξεις του. Όπως έγινε γνωστό, οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει ακόμη στο άνοιγμα του σκληρού δίσκου του υπολογιστή του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.