Οικονόμου για Τσίπρα: Αμετανόητος, βαδίζει τον δρόμο του ψέματος γιατί είναι το μόνο που ξέρει να κάνει

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν καν περάσει μία ώρα από την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τη δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκης για την έξοδο της Ελλάδας από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας, ήρθε η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου χαρακτηρίζει τον κ. Τσίπρα «αμετανόητο» καθώς «εξακολουθεί να βαδίζει τον δρόμο του ψέματος επιχειρώντας ξανά να κάνει το μαύρο, άσπρο. Γιατί είναι το μόνο που ξέρει να κάνει».

Ολόκληρη η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου είναι η ακόλουθη:

«Η ευρωπαϊκή ηγεσία συγχαίρει σήμερα την Ελλάδα για την έξοδο από την Ενισχυμένη Εποπτεία. Ο κ. Τσίπρας, που έχει ταυτιστεί με τις πιο σκοτεινές μέρες της μνημονιακής περιόδου, με το ψέμα, την εξαπάτηση, τον διχασμό, τους φόρους, τις περικοπές, το τσάκισμα της μεσαίας τάξης και την περιθωριοποίηση της χώρας, έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα και να εμφανίζει μάλιστα ως επιτυχία το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο και τα 100 δισ. που χρέωσε τους Έλληνες.

Αμετανόητος, εξακολουθεί να βαδίζει τον δρόμο του ψέματος επιχειρώντας ξανά να κάνει το μαύρο, άσπρο. Γιατί είναι το μόνο που ξέρει να κάνει».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.