Νάσος Ηλιόπουλος: «Επικίνδυνος κατήφορος Μητσοτάκη», στα μονοπάτια της ανακάλυψης του «εσωτερικού εχθρού»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο κ. Ηλιόπουλος σχολίασε την παρέμβαση του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο και τα όσα είπε για την Ρωσία και την Τουρκία.

Πανικό και επικίνδυνο κατήφορο καταλογίζει στον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από την εισήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλάει «για ένδειξη πανικού και επικίνδυνου κατήφορου από τον πρωθυπουργό, στα μονοπάτια της συνωμοσιολογίας και της ανακάλυψης του ‘εσωτερικού εχθρού’, καθώς επανέλαβε την εξωφρενική θεωρία» – όπως αναφέρει – «ότι η εξιχνίαση του σκανδάλου των υποκλοπών εξυπηρετεί αλλότριες δυνάμεις».

«Αυτό που εξυπηρετεί την εθνική σταθερότητα και ασφάλεια είναι η εξιχνίαση της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης», τονίζει ο κ. Ηλιόπουλος.

Και προσθέτει: «Η Δημοκρατία μας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την αλήθεια. Ο μόνος που την τρέμει είναι ο κ. Μητσοτάκης. Και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά. Ας μην έχει καμιά αμφιβολία. Η προβοκάτσια του θα πέσει στο κενό. Η αλήθεια θα λάμψει, το καθεστώς Μητσοτάκη θα ηττηθεί».

Μητσοτάκης: Πούτιν και Ερντογάν δεν κρύβουν ότι θα ήθελαν άλλη κυβέρνηση στην Ελλάδα

Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εισήγησή του στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, αρχικά υπογράμμισε πως «το διεθνές περιβάλλον έχει μαύρα σύννεφα, που προοιωνίζουν μαύρο χειμώνα», σημειώνοντας ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία συμπλήρωσε έξι μήνες και ότι η Ρωσία επιτίθεται συνολικά στην Ευρώπη με όπλο το φυσικό αέριο, η τιμή του οποίου εκτοξεύτηκε κατά δέκα φορές.

Και τόνισε πως η Μόσχα προκαλεί πολιτική αστάθεια στο εσωτερικό των χωρών που αντιδρούν στα σχέδιά της.

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι ο Ρώσος πρόεδρος και ο Τούρκος ομόλογός του «δεν κρύβουν ότι θα ήθελαν άλλη κυβέρνηση στην Ελλάδα».

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.