Κεφαλονιά: Πάτησε γκάζι και έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε κατάσταση σοκ οι αυτόπτες μάρτυρες στην Κεφαλονιά, που είδαν τον οδηγό να πατάει γκάζι και να πέφτει με το αυτοκίνητο στη θάλασσα…

Στο Αργοστόλι στην Κεφαλονιά, πριν προλάβει να τον σταματήσει και να αντιδράσεις κανείς. Το αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα, με τους ταξιδιώτες που περίμεναν να μπουν στο πλοίο τους, να κρατούν την αναπνοή τους. Πολύ γρήγορα στήθηκε επιχείρηση για τη διάσωση του οδηγού, που όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο λιμάνι του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά, στο σημείο δίπλα στο φέρυ έπεσε αυτοκίνητο, λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός πήρε ξαφνικά φόρα και έπεσε στη θάλασσα πριν προλάβει να αντιδράσεις κανείς.

Σύμφωνα με το inkefalonia.gr, ο οδηγός ανασύρθηκε απο δύτες, χωρίς τις αισθήσεις του από την θάλασσα, μετά την κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, της Πυροβεστικής του Λιμενικού. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού.

Στο σημείο βούτηξαν ιδιώτες δύτες, ενώ μέσα σε λίγη ώρα έφτασε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής αλλά και άντρες του λιμενικού…

https://www.inkefalonia.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.