Ο Γρηγόρης Λέων σχολιάζει την ανάληψη της υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου από τον Αλέξη Κούγια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων με ανάρτηση του στα social media σχολίασε την ανάληψη της υπεράσπισης της Ρούλας Πισπισρίγκου από τον Αλέξη Κούγια.

Ο ιατροδικαστής που σε όλη την διάρκεια της πολύκροτης υπόθεσης έχει πολλές φορές εκφράσει την επιστημονική του άποψη, ουσιαστικά απαντάει στον Αλέξη Κούγια για τα όσα ισχυρίστηκε ο νέος συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με τα πορίσματα των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ο κάθε κατηγορούμενος και οι συνήγοροί του έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν το όποιο μέσο για την υπεράσπισή του.

Σε υποθέσεις όμως με ιατροδικαστικά ζητήματα η επιστήμη δίνει τις απαντήσεις.

Νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας με δήλωση του είχε ανακοινώσει τους λόγους για τους οποίους δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων «η αποκλειστική αιτία της αποδοχής ήταν η διαπίστωση από εμέ πρωτοφανών ιατροδικαστικών, παθολογοανατομικών, μαρτυρικών και αστυνομικών επιλογών» και συνεχίζοντας υποστηρίζει:

«Στην επί πενήντα χρόνια καθημερινή παρουσία μου στα ποινικά Δικαστήρια όλης της ελληνικής επικράτειας δεν συνάντησα ποτέ πάλι τόσες πρωτοφανείς αντιφατικές ιατροδικαστικές, παθολογοανατομικές, μαρτυρικές, αστυνομικές αντιφάσεις».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.