Γιώργος Δασκαλάκης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής – Έκκληση για αίμα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δύσκολες είναι οι ώρες για τον τραγουδιστή Γιώργο Δασκαλάκη, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Ο ίδιος ανάρτησε φωτογραφίες του στο προφίλ του στο Facebook από τη νοσηλεία του, ενώ δεν έκρυψε την αγωνία του για την κατάσταση της υγείας του.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο οργανισμός του είχε χτυπήσει «καμπανάκι» που δεν άκουσε και το οξυγόνο του είχε φτάσει στο 89.

Την ίδια ώρα, οι δικοί του άνθρωποι μέσω των social media κάνουν έκκληση για αίμα.

«Δεκαέξι χρόνια ζητούσα από τον οργανισμό μου… μου έδινε και του έδινα…άλλα κάποια στιγμή σταμάτησε να δίνει… Εδώ και ενάμιση μήνα άκουγα ένα καμπανάκι αλλά αδιαφόρησα!!!

Και τώρα μπουμ!!! Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που φοβάμαι τόσο πολύ… Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουμε τα μαντάτα… Θεέ μου βάλε το χέρι σου», ήταν η ανάρτηση που έκανε την περασμένη Τετάρτη (3/8).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Δασκαλάκης αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια προβλήματα με την υγεία του.

Παλιότερα, ο τραγουδιστής ζύγιζε 268 κιλά και δέχθηκε να του τοποθετηθεί στο στομάχι γαστρικό δαχτυλίδι προκειμένου να χάσει βάρος.

Μετά την επέμβαση, παρότι έχασε 183 κιλά, η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε λόγω των επιπλοκών και από τότε ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για να ξεφύγει τον κίνδυνο και να επιστρέψει υγιής.

Ο ίδιος μιλώντας στο Ηappy Day είχε πει: «Είχα γύρω στα 190 κιλά παραπάνω από ό,τι τώρα. Το πικ μου ήταν 268 κιλά. Βίωσα λίγο το ρατσισμό του χοντρού. Εμένα η ζωή μου άμα τη δεις είναι 13 χρόνια αδύνατος, 20 χρόνια πιο πολύ προικισμένος και τα υπόλοιπα επτά οκτώ χρόνια έτσι».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.