Δολοφονία στο Περιστέρι: Μαρτυρικός ο θάνατος της 17χρονης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως από την ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της 17χρονης στο Περιστέρι, με την αστυνομία να αναζητεί τον 22χρονο σύντροφό της, πακιστανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, και όπως αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου, διαπιστώθηκε ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών.

Από το περιβάλλον του αλλοδαπού που αναζητείται φτάνουν πληροφορίες στην ασφάλεια ότι ενδέχεται τις επόμενες ώρες ή τις επόμενες ημέρες να παραδοθεί.

Όλα δείχνουν ότι δεν έχει καταφέρει να διαφύγει από τη χώρα, κάτι που ήταν η αρχική του πρόθεση, και κατά πάσα πιθανότητα κρύβεται σε σπίτι συμπατριωτών του κάπου στην Αττική. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι φαίνεται να καβγάδισε άγρια καθώς η 17χρονη μάλλον ήθελε να σταματήσουν τη σχέση τους.

Οι δύο νέοι είχαν γνωριστεί τους τελευταίους 10 μήνες και είχαν αναπτύξει σχέση και μάλιστα για ένα χρονικό διάστημα ο ύποπτος για την τέλεση του εγκλήματος διέμενε στο σπίτι της 17χρονης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και έντονοι καβγάδες με την οικογένειά της για τη διαμονή του εκεί.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.