Θέατρο Κρήνης: Ενθουσίασαν οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ με την παράσταση «Έτη και Έτη» – ΦΩΤΟ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι θεατές στο ανοιχτό θέατρο Κρήνης, απόλαυσαν χθες το βράδυ την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας – Αχαΐας, στο έργο «Έτη και Έτη», που ανέβηκε σε σκηνοθεσία Ηλία Αναστασόπουλου.
Πρόκειται για μία διασκευή του έργου «Οι συνομήλικοι» του Αρκά, από τον Γιάννη Γεωργακάκη και ανέβηκε στο πλαίσιο της ενότητας Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Πατρέων, υπό την αιγίδα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.

Έπαιξαν οι εργαζόμενοι – ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης:
Ζαχαρίας: Νίκη Καραβούλια, Γεράσιμος: Σωτήρης Τασσόπουλος, Χαράλαμπος: Κίμωνας Τασσόπουλος, Χάροντας: Σπύρος Λαμπρόπουλος, σερβιτόρα: Σπυριδούλα Γεωργίου και πιτσαδόρος: Ανδρέας Τασσόπουλος.

Ο σκηνοθέτης ανέφερε για το έργο: «Οι υπερήλικες έχουν τις ανησυχίες τους και τα προβλήματά τους, τα οποία προσεγγίσαμε από την κωμική τους πλευρά χαρίζοντας άφθονο γέλιο. Ο Γιάννης Γεωργάκης έκανε την επιλογή και δραματοποίηση του κειμένου από τους «Συνομηλίκους» του Αρκά, τον οποίο ευχαριστούμε για την παραχώρηση του κειμένου».

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη πριν την έναρξη της παράστασης απηύθυνε χαιρετισμό. Την παράσταση προλόγισε η Χρύσα Δρίβα, επιμελήτρια προγράμματος/επικοινωνίας της θεατρικής ομάδας. Εκ μέρους της επιτροπής του Ερασιτεχνικού Φεστιβάλ Θεάτρου χαιρέτησε ο Κώστας Τσουραμάνης.

Επόμενη παράσταση την Τετάρτη 31 Αυγούστου στο Ανοιχτό Θέατρο Κρήνης, με τη Θεατρική ομάδα Θωρικόν, η οποία θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «Μου μου του Jean de la Letraz, σε σκηνοθεσία Ανδριάνας Παπανδρέου. Ο πόλεμος αγάπης και έρωτα καλά κρατεί. Μέσα από κωμικές καταστάσεις και ευτράπελα ποιος θα είναι τελικά ο νικητής;

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.