Ξεκινούν τα μαθήματα στο Ωδείο της Πολυφωνικής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αρχίζουν την επόμενη Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, οι εγγραφές για τις διάφορες σχολές του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ , για παλαιούς και νέους σπουδαστές όλων των ηλικιών. Πιο συγκεκριμένα, παιδιά προσχολικής ηλικίας, εισάγονται στη μουσική, μέσα από τα παιδικά μουσικά σύνολα κρουστών και κιθάρας, Μουσικής Προπαιδείας, αλλά και με πρωτότυπα ατομικά μαθήματα πιάνου, που καλύπτουν το χώρο της εκπαίδευσης αυτών των ηλικιών.Από Β΄ Δημοτικού τα παιδιά [με κάποιες εξαιρέσεις ανάλογα με το όργανο και τη Σχολή], αλλά και οι ενήλικες μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα ιδιαίτερα, στο όργανο που επιθυμούν, με εξειδικευμένους και καταξιωμένους καθηγητές.Διδάσκονται: Πιάνο, Βιολί, Βιόλα, Τσέλο, Κοντραμπάσο, Φλάουτο, Κλαρινέτο, Σαξόφωνο, Τρομπέτα, Κιθάρα, Μονωδία, Βυζαντινή Μουσική, Σύγχρονο Τραγούδι, Ηλεκτρική Κιθάρα, Ακουστική Κιθάρα, Ηλεκτρικό Μπάσο, Κρουστά, Αρμόνιο, Ακορντεόν, Μαντολίνο, Μπουζούκι, Ούτι, Τζουράς, Μπαγλαμάς, Κλαρίνο, Πολίτικο Λαούτο (λάφτα), Στεριανό Λαούτο, Κρητικό-Νησιώτικο Λαούτο, Λαϊκή Κιθάρα και Παραδοσιακό Τραγούδι.

Παράλληλα αρχίζουν και οι εγγραφές για το πρόγραμμα του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ: «Σεπτέμβρης της Μουσικής» [για όλα τα όργανα και για όλες τις ηλικίες], κατά τη διάρκεια του οποίου θα γίνονται ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα στο όργανο επιλογής των ενδιαφερόμενων και ειδικά για τον μήνα Σεπτέμβριο, με στόχο να έλθουν σε επαφή, με το όργανο της αρεσκείας τους.Προεγγραφές για τα Χορωδιακά, τα Ορχηστρικά τμήματα, αλλά και για το Θεατρικό Εργαστήρι, αρχίζουν επίσης την 1η Σεπτεμβρίου.

Οι προεγγραφές για το πρόγραμμα «Σεπτέμβρης της Μουσικής», θα γίνονται έως 10 Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες για το σύνολο των σπουδών στο ΩΔΕΙΟ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, δίδονται καθημερινά από τη Γραμματεία του Οργανισμού, Κορίνθου 280-Γούναρη [τηλ. 2610 222248 και 2610 279679], πρωί 10-1 και απόγευμα 6-9. www.polyphonikipatras.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.