Με «Γαμπρούς της Ευτυχίας» συνεχίζονται οι παραστάσεις του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η «Αυλαία» του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου για το μήνα Σεπτέμβριο ανοίγει στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου με την παράσταση «Οι γαμπροί της ευτυχίας». Η παράσταση ανεβαίνει από την Θεατρική Ομάδα «Οι Ταξιδευτές της πρόζας» σε σκηνοθεσία της «Ομάδας δέκα+5».

Οι ταξιδευτές της πρόζας παρουσιάζουν ένα έργο των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη. Μία εξαιρετική κωμωδία η οποία επικεντρώνεται στα αδέλφια Ταρνιάτη, με τον αδελφό να προσπαθεί να παντρέψει την αδελφή του, η οποία αρνείται να ακολουθήσει τη μόδα της εποχής και να γίνει ποθητή, ώστε κι αυτός να μπορέσει να παντρευτεί, καθόσον είναι αρραβωνιασμένος οχτώ χρόνια. Ο τελευταίος γαμπρός που ο Βαγγέλης δείχνει στην Ευτυχία είναι ο Κλεομένης, ο οποίος μετά από το ταξίδι τους στην Ύδρα ερωτεύεται την ανιψιά της οικογένειας. Ωστόσο, την Ευτυχία, θέλει να την παντρευτεί κι ο Κούλης, ο οποίος νομίζει ότι κληρονομεί 120.000 λίρες…

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου είναι δωρεάν

Αναβολή θεατρικής παράστασης «Μουμου» του Jean de la letraz

Από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων γίνεται γνωστό, ότι η θεατρική παράσταση «Μουμου», η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου την Τετάρτη 31 Αυγούστου αναβάλλεται λόγω ανυπέρβλητων τεχνικών προβλημάτων του θιάσου.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.