Βίκυ Κάβουρα: «Ο Παντελής Καναράκης φέρθηκε άσχημα και με πήγε πίσω»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Κάβουρα και αναφέρθηκε στην αποτυχημένη συνεργασία της με τον Παντελή Καναράκη στο θέατρο.Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κι εξήγησε πως η συμφωνία αυτή την πήγε πίσω και την επηρέασε πολύ σε οικονομικό επίπεδο. Τόνισε μάλιστα, πως δεν έχει σκοπό να επικοινωνήσει ξανά με τον Παντελή Καναράκη.

«Εκείνη τη στιγμή που το βίωσα όλο αυτό, ήταν πολύ άσχημο. Με πήγε πολύ πίσω. Οικονομικά ήμουν σε μία φάση που είπα “τι γίνεται τώρα;”. Μετά από δύο μήνες προβών, δεν θα πληρωθώ κιόλας κι επίσης, δεν έχω κλείσει κάτι άλλο. Αλλά εντάξει, τελείωσε, πήγαμε γι’ άλλα», δήλωσε χαρακτηριστικά.Στη συνέχεια, ανέφερε πως πιθανότατα κι εκείνος θα κατάλαβε το λάθος του και ίσως, κάποια στιγμή της ζητήσει συγγνώμη. Ωστόσο, η ίδια δεν πρόκειται να κάνει κάποια κίνηση για να επικοινωνήσει ξανά μαζί του.

«Σιγά μην τον πάρω τηλέφωνο. Λες να μην κατάλαβε ότι αυτό που έγινε ήταν κακό και να μη νιώθει άσχημα απέναντί μου; Φυσικά και θα νιώθει άσχημα και μετά από κάνα δυο χρόνια, μπορεί να ξανασυνεργαστούμε και να μου ζητήσει και συγγνώμη. Δεν ξέρω, μπορεί να μην το κάνει και ποτέ. Μπορεί να νιώθει ότι δεν έχει κάποια τέτοια υποχρέωση, αλλά ότι φέρθηκε άσχημα, ναι. Φέρθηκε άσχημα. Δεν θα το πω;», τόνισε κλείνοντας η Βίκυ Κάβουρα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.