Πρίγκιπας Κάρολος: Λανσάρει νέο άρωμα με τιμή 180 δολάρια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kαλοκαίρι στους κήπους στο Highgrove θα μυρίζει το νέο άρωμα του πρίγκιπα Καρόλου, αφού ο πρίγκιπας λανσάρει το δικό του άρωμα. Ένα μπουκάλι με καλοκαιρινή αύρα, που θα κοστίζει 180 δολάρια.

Η εξοχική κατοικία, Highgrove House, που ανήκει στον πρίγκιπα Κάρολο και τη δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, αποτελεί εδώ και χρόνια το ησυχαστήριο του διαδόχου του βρετανικού θρόνου. Όπως γράφει το «People», τι καλύτερο από το να λανσάρει ένα νέο άρωμα εμπνευσμένο από τους αγαπημένους του κήπους.

«Το Highgrove Bouquet είναι ένα νέο άρωμα εμπνευσμένο από τον πρίγκιπα της Ουαλίας, ένας φόρος τιμής στα υπέροχα αρωματικά καλοκαίρια του στους κήπους του Highgrove», σύμφωνα με την ιστοσελίδα των κήπων.

298991196_5862043620542605_1583681980838867701_n.jpg

«Είναι μια εποχή που η μυρωδιά της ανθισμένης φλαμουριάς γεμίζει τον αέρα και οι κήποι Highgrove είναι γεμάτοι από τα κλαδιά της, με τις ανθισμένες, αναζωογονητικές, λουλουδάτες νότες τους», αναφέρουν οι υπεύθυνοι.

Το άρωμα έχει μυρωδιά από γεράνι, λεβάντα και υάκινθο και άλλα… κρυφά συστατικά.

Ένα μπουκάλι του αρώματος κοστίζει 180 δολάρια, ενώ το 10% των εσόδων θα διατεθεί για το «The Prince’s Foundation», το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλικού κληρονόμου, που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης για όλες τις ηλικίες, από παραδοσιακές τέχνες μέχρι αρχιτεκτονική, σχεδιασμό, επιστήμη, μηχανική, κηπουρική και φιλοξενία.

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.