Κατερίνα Λέχου: Με άψογο κορμί και στιλ στα 55 της (ΦΩΤΟ)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Κατερίνα Λέχου τις τελευταίες εβδομάδες κάνει διακοπές με το σκύλο της και με το τρίτο πρόσωπο, που δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο της σύντροφο που διατηρούν αρκετά χρόνια σχέση.

Η ηθοποιός ήρεμη και ξέγνοιστη από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της βρίσκεται σε διακοπές μαζί με το σκύλο της και το «τρίτο πρόσωπο» όπως λέει η ίδια που προφανώς είναι ο σύζυγός της Μάνος Στρατάκης, ο οποίος και τραβάει την επίμαχη φωτογραφία στην παραλία.

Η Κατερίνα Λέχου που είναι μια από τις ωραιότερες και κομψότερες ηθοποιούς στην Ελλάδα και η φωτογραφία της με κατακόκκινο μικροσκοπικό μπικίνι λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 55 της χρόνια αποδεικνύει ότι διαθέτει ένα καταπληκτικό σώμα όπως ακριβώς τη θυμόμαστε από τότε που πρωταγωνιστούσε στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία Είσαι το ταίρι μου που υποδυόταν ένα μοντέλο από την Αυστραλία.

Την τελευταία θεατρική σεζόν την απολαύσαμε στην παράσταση «Το πονηρό Πνεύμα» που ανέβηκε στο Εθνικό θέατρο ενώ αυτό το διάστημα βρίσκεται στις συζητήσεις για το κλείσιμο νέων συνεργασιών.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: Αυτή κι εγώ.. το τρίτο πρόσωπο είναι εκτός γιατί ασχολείται με εμάς…. Καλό μας μήνα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.