Ο Γιάννης Πλούταρχος γονάτισε και τραγούδησε σε κοριτσάκι με τετραπληγία – Βίντεο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία ιδιαίτερη στιγμή συνέβη σε συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Πιο συγκεκριμένα, τον αγαπημένο της καλλιτέχνη είχε πάει να παρακολουθήσει η 22χρονη Αλεξάνδρα, η οποία από πολύ μικρή διαγνώστηκε με σπαστική τετραπληγία και παράλυση, με αποτέλεσμα να είναι σε αμαξίδιο.

Ο γνωστός τραγουδιστής κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του, εντόπισε τη νεαρή κοπέλα που ασχολείται με την μουσική, κατέβηκε από τη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε το «Κατέβα λίγο να σε δω», πήγε μπροστά της, της έδωσε ένα φιλί και γονάτισε συνεχίζοντας την ερμηνεία του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, η Αλεξάνδρα Κερλίδου, φοίτησε στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ Λέσβου) και όπως εξήγησε για την κατάστασή της: «Δεν μπορώ να ελέγξω τα χέρια και τα πόδια μου τις περισσότερες φορές. Επιπλέον οι δυσκολίες είναι ότι αν αλλάξω κάποιο συναίσθημα για παράδειγμα, όταν αγχώνομαι μπορεί το ένα χέρι να είναι λίγο σφιχτό, και παράλληλα μπορεί όταν χαίρομαι πάρα πολύ να συμβεί το ίδιο. Επιπλέον ακόμη μια δυσκολία είναι η ομιλία, αλλά ευτυχώς με αυτό το πρόγραμμα που γράφω με τα μάτια μου δεν είναι καθόλου δύσκολο να επικοινωνώ. Η τετραπληγία μπορεί να καθηλώνει το σώμα αλλά το μυαλό μένει ελεύθερο να ονειρεύεται, να μαθαίνει, να χαίρεται και να ..τραγουδά».

Μια ακόμα ασχολία της είναι να διαφημίζει προϊόντα μακιγιάζ και προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο στην Ακαδημία, έμαθε με ειδικό πρόγραμμα στον υπολογιστή να γράφει, να επικοινωνεί και έχει δώσει μουσικές συναυλίες, ανάμεσά τους μία στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και στο Μέγαρο Μουσικής, κάτι που κάνει και τον πατέρα της Τάσο συνεχώς υπερήφανο.

φωτογραφία: stonisi.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.