Ρόμα μεταγραφές: Κατέθεσε πρόταση στον Ντιμπάλα για τετραετές συμβόλαιο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αν και είναι τυπικά ελεύθερος από την 1η Ιουλίου από την Γιουβέντους (έπειτα από επτά χρόνια στην βέκια σινιόρα) ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν έχει βρει ακόμα το επόμενο λιμάνι του, με τον Αργεντινό φορ να παίζει το παιχνίδι της υπομονής, στο κυνήγι της καλύτερης και πιο δελεστικής για αυτόν πρότασης.

Επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Ιταλία και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη μεγάλη ομάδα της Serie A, με τις Μίλαν, Ίντερ, Ρόμα και Νάπολι να έχουν ακουστεί για αυτόν αλλά μόνο τις Ίντερ και Ρόμα να εμφανίζονται αυτή τη στιγμή σε πρώτο πλάνο.

Ενώ μάλιστα η πρόταση της Ίντερ για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 5+1 εκατομμύρια ευρώ δεν έχει ακόμα δοθεί επίσημα στον μάνατζέρ του, είναι η Ρόμα εκείνη που έκανε την πρώτη κίνηση, καταθέτοντας επίσημη πρόταση για τον Joya.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του TycSports, Σέσαρ Λουίς Μέρλο, η πρόταση των Ρωμαίων στον Αργεντινό διεθνή φορ είναι για συμβόλαιο μέχρι το 2026, με ετήσιες απολαβές ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να φιλοδοξεί να κάνει το κόλπο γκρόσο και να τον αρπάξει από την πρώην ομάδα του, για να ενισχύσει σημαντικά την επίθεση των τζαλορόσι.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.