Στο Μέγαρο Μαξίμου η πορεία του Δήμου και εκπροσώπων της αντιπολίτευση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αυτή τη στιγμή η συγκέντρωση βρίσκεται στο χώρο έξω από  το Μέγαρο Μαξίμου και αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου με επικεφαλής το Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, εισέρχεται για να παραδώσει υπόμνημα με τα αιτήματα της κινητοποίησης.

Εργαζόμενοι συμβασιούχοι, δημοτικοί υπάλληλοι, εκπρόσωποι σωματείων και λαϊκών φορέων και δημότες ξεκίνησαν πριν λίγο από την Πάτρα, με λεωφορεία, για τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 11 σήμερα το πρωί και στη συνέχεια για την πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου, διεκδικώντας Δουλειά για όλους, Δουλειά με Δικαιώματα.

Πριν την αναχώρηση ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, σε σύντομο χαιρετισμό του, είπε ότι η αγωνιστική κινητοποίηση που ξεκίνησε από χθες θα έχει δρόμο μπροστά και κάλεσε τους συγκεντρωμένους να παραμένουν σε ετοιμότητα.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε για τις χθεσινές συναντήσεις της αντιπροσωπείας του Δημοτικού Συμβουλίου με τους εκπροσώπους των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, ΜΕΡΑ 25, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, στην Αθήνα. Τόνισε ότι όλοι τους αναγνώρισαν το δίκιο των αιτημάτων που θέτει η Δημοτική Αρχή και υποσχέθηκαν να τα προωθήσουν. Αυτό, είπε ο Κ. Πελετίδης, μένει να το δούμε και στην πράξη.

«Τίποτε δεν έχει κατακτηθεί χωρίς αγώνα, πάμε στο Σύνταγμα και στο Μαξίμου για να διεκδικήσουμε να έχουν δουλειά με δικαιώματα όλοι, είπε, κλείνοντας το χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος.»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.