Πάτρα: Τιμάται η ιερά μνήμη της Αγίας Άννας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην ενορία της Παναγίας Αλεξιώτισσας, υπάρχει και το ιερό παρεκκλήσι που είναι αφιερωμένο στην Αγία Άννα, το οποίο εορτάζει και τιμά την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022, τη μνήμη της Κοιμήσεως της Αγίας Άννης, μητρός της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, το φερώνυμο Ιερό παρεκκλήσιο της ενορίας της Παναγίας Αλεξιώτισσας θα εορτάσει μετά πάσης θρησκευτικής λαμπρότητας και την Κυριακή 24/7 στις 7 το απόγευμα θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός μετ’΄αρτοκλασίας, προεξάρχοντος του πρωτοσύγκελου της Μητροπόλεως Πατρών, αρχιμανδρίτη π. Αρτεμίου Αργυρόπουλου.

Ακολούθως τη Δευτέρα 25/7 το πρωί θα τελεστεί πανηγυρική Θεία λειτουργία όπου θα ιερουργήσει και θα κηρύξει το θείο λόγο ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης π. Βασίλειος Μπακογιάννης.

Στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας θα τελεστεί μεθεόρτιος εσπερινός και παράκληση προς τη Θεοπρομήτορα Αγία Άννα ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε όλες τις ιερές ακολουθίες θα διαβάζεται η ευχή της τεκνογονίας.

*Να προσθέσουμε πως στην ενορία του ι.ν. Αγίου Νικολάου Πατρών την Κυριακή 24/7 στις 20.30 θα τελεστεί ιερά αγρυπνία επ΄ευκαιρία της μνήμης της κοιμήσεως της Αγίας Άννας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.