Πάτρα: Προειδοποιεί με νέες κινητοποιήσεις το Σωματείο «Ιπποκράτης»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στα πλαίσια των αποφάσεων του ΔΣ του Σωματείου μας, η κινητοποίηση που περιελάμβανε 3ωρη Στάση εργασίας, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον περιβάλλοντα χώρο, και παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση.

Η πίεση του Σωματείου μας και η έντονη παρουσία των συναδέλφων ήταν και ο λόγος που αναβλήθηκε το ΔΣ του Νοσοκομείου.

Απαιτήσαμε από τον Αν. Διοικητή να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα στο ΤΕΠ, σε μέρες μη εφημερίας έτσι ώστε να μην έχουμε στο μέλλον παρόμοια περιστατικά.

Θέσαμε επίσης τους έντονους προβληματισμούς μας,από την αγωνιώδη προσπάθεια που υπάρχει να μετακυληθούν οι ευθύνες και να βρεθούν εξιλαστήρια θύματα.Μια απόδοση ευθυνών σε συναδέλφους, με διαδικασία ΕΔΕ εν εξελίξη και σε συναδέλφους που δεν είχαν καμία εμπλοκή με το συμβάν.

Απαιτήσαμε από τον Αν. Διοικητή να πάρει πίσω ΟΛΕΣ τις ΑΔΙΚΕΣ καρατομήσεις και μετακινήσεις που αποφάσισε με πρόσχημα αυτό το θλιβερό γεγονός,ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα μας απαντήσει μέχρι αύριο Παρασκευή 29/7/22,που από την έκφρασή του και την εν γένει στάση και συμπεριφορά του έδειξε ότι κατανόησε το άδικο της απόφασης και το οποίο δεν συνδέεται με την εν εξελίξη ΕΔΕ.

Καλούμε τον Αν. Διοικητή και καθιστούμε σαφές πως η αργοπορία απάντησης ή και η πιθανότητα αρνητικής απάντησης, ισοδυναμούν με σπίλωση, καταρρακώνοντας προσωπικότητες και καριέρες συναδέλφων.

Τονίζουμε λοιπόν εμφατικά το βάρος της ευθύνης, που βαραίνει τη συγκεκριμένη απόφαση, και το χρόνο λήψης της.

Διαφορετικά θα αναγκαστούμε να συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μας οι οποίες θα ενταθούν και μέσα στον Αύγουστο».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.