Πάτρα: Νέα άνοδο της θερμοκρασίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η θερμοκρασία, στην Πάτρα, καθώς από αύριο αρχίζει να χτυπά …κόκκινο ο υδράργυρος. Ενώ ο κίνδυνος πυρκαγιάς στην Αχαΐα παραμένει υψηλός δεδομένου ότι βρίσκεται σήμερα στο επίπεδο κινδύνου 3!

Σύμφωνα με την πρόβλεψη η θερμοκρασία θα ξεπεράσει και τουε 35 βαθμούς , με ηλιοφάνεια και τις ανέμους να πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ.

Η υγρασία θα ξεπεράσει το 70%.

Από αύριο η Πάτρα θα αρχίσει να «φλέγεται» με το θερμόμετρο να ξεπερνά τους 38 βαθμούς, ενώ το Σάββατο θα αγγίξει τα επίπεδα καύσωνα με 40 βαθμούς!

Πιο αναλυτικά, αναμένεται ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις έως το πρωί στην Κρήτη και το μεσημέρι και απόγευμα στα ηπειρωτικά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στα βόρεια θα είναι σχετικά αυξημένες από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 18 έως 36, στη Θεσσαλία από 19 έως 36, στην Ήπειρο από 18 έως 34, στην Στερεά από 18 έως 35, στην Πελοπόννησο απ τό 20 έως 37, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 34, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και στις Σποράδες από 19 έως 35, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 22 έως 38, στις Κυκλάδες από 22 έως 31, στα Δωδεκάνησα από 22 έως 33 και στην Κρήτη από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου (στη Νότια Κρήτη τοπικά έως 34 Κελσίου).

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα 5 έως 7 μποφόρ. Από το απόγευμα οι άνεμοι στο Νότιο Αιγαίο θα στραφούν σε δυτικούς και βορειοδυτικούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το πρωί θα στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς 3 έως 5 μποφόρ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.