Πάτρα: Μοιραία βουτιά 29χρονης από πολυκατοικία – Δεν εντόπισε ύποπτο στην πολυκατοικία η ΟΠΚΕ (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΝΕΟΤΕΡΑ: Μόλις ολοκληρώθηκε η έφοδος της ΟΠΚΕ στην πολυκατοικία. Δεν φέρεται να εντοπίστηκε ύποπτο άτομο ενώ μυστήριο παραμένει το ποιος πετούσε τσιγάρα και άλλα αντικείμενα στο σημείο όπου βρισκόταν το άψυχο σώμα της 29χρονης γυναίκας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος αποδίδεται σε αυτοκτονία.

 

Νεότερη ενημέρωση:

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την μοιραία πτώση γυναίκας στην οδό Ζαΐμη,  στο ύψος της Κορίνθου στην Πάτρα.

Το περιστατικό ερευνάται με μεγάλη προσοχή από την Αστυνομία που «χτενίζει» το οίκημα για να διαπιστωθεί εάν βρισκόταν άλλο άτομο στο χώρο από τον οποίο έπεσε η γυναίκα.

Στην πολυκατοικία έχει φτάσει ισχυρή δύναμη της ΟΠΚΕ άνδρες της οποίας θα μπουν σε διαμερίσματα, εφόσον κριθεί απαιραίτητο.

Πρώτη ενημέρωση: Συναγερμός έχει σημάνει σε Αστυνομία και πυροσβεστική οι οποίοι ειδοποιήθηκαν για πτώση ατόμου από μπαλκόνι στην οδό Ζαΐμη, στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου. Στο σημείο επικρατεί μεγάλη ανάστάτωση. Πληροφορίες αναφέρουν  ότι η γυναίκα σκοτώθηκε επί τόπου.

Στο σημείο της πτώσης έφθασαν άμεσα διασώστης του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ αφού από το ιδιο οίκημα υπήρχε άτομο που εκσφενδόνιζε αντικείμενα προς την πλευρά που βρισκόταν το πτώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες πετούσε προς το σημείο όπου η γυναίκα βρισκόταν νεκρή αναπτήρες και μία σαγιονάρα. Το περιστατικό ερευνάται με μεγάλη προσοχή από την Αστυνομία.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.