Πάτρα: Μάχη έδωσαν οι γιατροί του ΠΠΝΠ για να επαναφέρουν στη ζωή τον 49χρονο Θεόδωρο Νεμουτιάνο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για μία ώρα και δέκα λεπτά προσπαθούσαν οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας να επαναφέρουν στη ζωή τον Θεόδωρο Νεμουτιάνο, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν, από τη 1.15 τα ξημερώματα της Πέμπτης που διακομίστηκε νεκρός στο ΠΠΝΠ.

Άμεσα οι γιατροί ξεκίνησαν προσπάθειες ανάνηψης οι οποίες ολοκληρώθηκαν ανεπιτυχώς στις 2.25, δηλαδή μία ώρα και 10 λεπτά αργότερα, αλλά σε κανέναν σημείο της προσπάθειας ο 49χρονος δεν είχε σφυγμό.

Βέβαια όλα τα στοιχεία, ερευνώνται ήδη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news έχουν ήδη κληθεί στον δεύτερο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, προκειμένου να καταγραφεί ο χρόνος άφιξης και θανάτου του 49χρονου στο Ρίο και στη συνέχεια να διερευνηθεί πόσο κόστισε στον άτυχο άνδρα η απώλεια πολύτιμου χρόνου από την ώρα που πήγε στον «Άγιο Ανδρέα» μέχρι την ώρα που κατέληξε.

Όλα αυτά στα πλαίσια της προκαταρκτικής έρευνας που διέταξε Εισαγγελέας για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών για την υπόθεση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.