Λευκάδα: Αγωνία για 25χρονο αγνοούμενο κολυμβητή- Βούτηξε στον Μύλο και χάθηκε…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δεύτερη μέρα αγωνίας στη Λευκάδα για ένα νεαρό που παραμένει αγνοούμενος. Όπως είπαν οι φίλοι που ήταν μαζί του, ο νεαρός βούτηξε μπροστά τους και μετά από λίγα δευτερόλεπτα, χάθηκε από το οπτικό τους πεδίο. Οι ίδιοι ειδοποίησαν τις Αρχές που ξεκίνησαν έρευνες. Δυστυχώς τη νύχτα που πέρασε δεν βρέθηκε κανένα σημάδι ζωής και οι επόμενες ώρες κρίνονται καθοριστικές. Όλοι προσεύχονται και ευελπιστούν, ο νεαρός να βρεθεί ζωντανός.

Άκαρπες μέχρι αυτή την ώρα είναι οι έρευνες λιμενικού και δυτών προκειμένου να βρεθεί ο νεαρός αλλοδαπός που χάθηκε στα νερά στην παραλία Μύλος, στη Λευκάδα. Ο νεαρός άνδρας, είχε πάει στην δημοφιλή παραλία του νησιού, για να κολυμπήσει μαζί με φίλους του, χθες το απόγευμα. Οι έρευνες συνεχίστηκαν τη νύχτα και θα συνεχιστούν και τη μέρα με την ελπίδα να βρεθεί. Όσο όμως περνούν οι ώρες λιγοστεύουν και οι ελπίδες.

Η παραλία Μύλος βρίσκεται ανάμεσα στις παραλίες Κάθισμα και Αγιος Νικήτας στη Λευκάδα. Η πρόσβαση είναι δυνατή είτε με εκδρομικά καραβάκια από τον Αγιο Νικήτα που μεταφέρουν τους επισκέπτες, είτε περπατώντας μονοπάτι με αφετηρία από τον οικισμό του Αγίου Νικήτα. Η διαδρομή είναι περίπου 20 λεπτά. Η θέα απο την κορυφή του λόφου που χωρίζει την παραλία Μύλος απο τον Άγιο Νικήτα είναι μαγευτική.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.