Το ΚΚΕ Αχαΐας για τα προβλήματα των παραγωγών της Κορινθιακής σταφίδας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δελτίο Τύπου της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ:

 

Οι Κομματικές Οργανώσεις της Αχαΐας του ΚΚΕ συνεχίζουν την πολύμορφη δράση τους και την παρέμβαση τους για τα οξυμένα προβλήματα στην περιοχή μας. Τις επόμενες μέρες  οργανώνοντας περιοδείες, εξορμήσεις και συγκέντρωση με αφορμή τα προβλήματα των παραγωγών κορινθιακής («μαύρης») σταφίδας, για την οποία έχει εκδώσει ανακοίνωση η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ (επισυνάπτεται).

 

Δευτέρα 25 Ιουλίου

-Κλιμάκιο των Κομματικών Οργανώσεων Αιγιάλειας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις 8.00μ.μ., σε Δάφνες και Αχλαδιές, με επικεφαλής τον Γιώργο Μποδιώτη, στέλεχος του ΚΚΕ με την ανακοίνωση της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ για τη σταφίδα.

-Κλιμάκιο των Κομματικών Οργανώσεων Αιγιάλειας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις 9.00μ.μ. στην Αραβωνίτσα με επικεφαλής τον Χρήστο Δάβουλο, μέλος του ΤΓ Αχαΐας με την ανακοίνωση της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ για τη σταφίδα.

 

Τρίτη 26 Ιουλίου

-Κλιμάκιο των Κομματικών Οργανώσεων Αιγιάλειας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις 7.30μ.μ. στην Άβυθο και στον Άγιο Κων/νο και στις 9.00μ.μ. στις Καμάρες με επικεφαλής τον Γιώργο Μποδιώτη, στέλεχος του ΚΚΕ με την ανακοίνωση της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ για τη σταφίδα.

-Κλιμάκιο της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις 9.30π.μ., σε Σαλμενίκο, Πανόραμα, Νέο Ερινεό με επικεφαλής τον Θάνο Μπίμπα, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και Γραμματέα της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ με την ανακοίνωση της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ για τη σταφίδα.

Κυριακή 31 Ιουλίου

-Οι Κομματικές Οργανώσεις της Αιγιάλειας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση με θέμα «Τα προβλήματα των παραγωγών κορινθιακής («μαύρης») σταφίδας» στις 10.00π.μ. στο καφενείο στην πλατεία της Αβύθου, με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Αχαΐας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.