ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Masterclasses Γαστρονομίας για δωρεάν επιμόρφωση από την πρώτη Σχολή Μαγειρικής της χώρας!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συνεχίζει δυναμικά τον θεσμό των Masterclasses Γαστρονομίας, φιλοξενώντας στις βραβευμένες εγκαταστάσεις του διακεκριμένους διεθνούς φήμης επαγγελματίες στη Μαγειρική και τη Ζαχαροπλαστική 

Τέσσερις αναγνωρισμένοι και διακεκριμένοι chef από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 για να παρουσιάσουν τις σύγχρονες διεθνείς τάσεις της κουζίνας μέσα από ευφάνταστες συνταγές και να μεταδώσουν την εμπειρία τους στους νέους, που επιθυμούν να ξεχωρίσουν στον συναρπαστικό χώρο της Γαστρονομίας! 

Στα Masterclasses Γαστρονομίας που θα διαρκέσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του νέου εκπαιδευτικού έτους συμμετέχουν:  Arnaud Bignon, Head Chef του βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin εστιατορίου Spondi, Adam Κοντοβάς, Head Chef στο project KOBRA και Executive Chef στο Alali του ξενοδοχείου Astarte Suites, Santorini. Μανώλης Στήθος, Head Pastry Chef στο βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin εστιατορίου Spondi και Κωνσταντίνα Φάκλαρη, chef με σημαντική εμπειρία σε μεγάλες κουζίνες, μεταξύ άλλων και στο Zillers Roof Garden, στο ξενοδοχείο Zillers στην Αθήνα. 

Οι τέσσερις Chef θα παρουσιάσουν από πέντε ξεχωριστά σεμινάρια, προσφέροντας στο κοινό περισσότερες από 60 ώρες εξειδικευμένης γνώσης, επάνω στις πιο σύγχρονες τεχνικές που συναντώνται στη σύγχρονη κουζίνα. Πρόκειται για μια γιορτή της Γαστρονομίας, γεμάτη έμπνευση και δημιουργικότητα, που προσφέρεται εντελώς δωρεάν δια ζώσης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και με ταυτόχρονη live διαδικτυακή μετάδοση για όλη τη χώρα. 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.