Γιος δημάρχου στην Κραϊόβα της Ρουμανίας ο 25χρονος που αγνοείται στη Λευκάδα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε εξέλιξη βρίσκονται για τέταρτη ημέρα οι έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό του 25χρονου Ράντου Ντίνου ο οποίος αγνοείται από την Κυριακή.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός χάθηκε στα νερά της θάλασσας την Κυριακή όταν βρέθηκε στην παραλία του Μύλου με τους φίλους του που είχαν έρθει διακοπές στην Λευκάδα.

Αναζητώντας στοιχεία για την ταυτότητα του αγνοούμενου 25χρονου άνδρα, Ρουμανικά site αναφέρουν ότι πρόκειται για τον Radu Dinu.

«Ο νεαρός από την Κραϊόβα που χάθηκε στα νερά της Ελλάδας είναι ο γιος του δημάρχου από το Amărăștii de Jos, αναφέρει η Realitatea Plus. Συντετριμμένος από την εξαφάνιση του γιου του, ο δήμαρχος πήγε στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στις έρευνες που συνεχίζονται εδώ και δύο ημέρες.
Στην Ελλάδα έκανε διακοπές με τους φίλους του. Απελπισμένο, ένα κορίτσι από την ομάδα ζήτησε βοήθεια σε ένα φόρουμ στο Facebook» γράφουν τα site και συνεχίζουν:

«Η οικογένεια είναι συντετριμμένη, είναι μια τραγωδία που κανείς μας δεν μπορεί να φανταστεί. Το παιδί πήγε διακοπές στη θάλασσα με μια παρέα συναδέλφων στη δουλειά. Την πρώτη μέρα που έφτασε εκεί, συνέβη η ατυχία. Όλοι κλαίνε. Το να τον ψάξεις και να μην τον βρεις είναι πολύ δύσκολο. Ο δήμαρχος έχει πάει στην Ελλάδα και καταλαβαίνω ότι τον ψάχνει ακόμα».

Τέταρτη ημέρα των ερευνών από το Λιμενικό και κανένα ίχνος δεν έχει βρεθεί.

Χθες, έφτασαν στο νησί και οι γονείς του οι οποίοι και αυτοί έχουν βγει προς αναζήτηση με ένα φουσκωτό σκάφος.

Mε πληροφορίες απο το lefkadapress

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.