Επιστολή Πελετίδη στα πολιτικά κόμματα της βουλής για τους συμβασιούχους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε συνέχεια της επιστολής του προς τον Πρωθυπουργό κ. Κ. Μητσοτάκη, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ζητά, με άλλη επιστολή του, συνάντηση και με τους επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων των Κομμάτων της Ελληνικής Βουλής για το θέμα της έκτακτης χρηματοδότησης του Δήμου, ώστε να καλυφθούν οι μισθοδοσίες και οι ασφαλιστικές εισφορές των συμβασιούχων εργαζόμενων που παραμένουν στις θέσεις τους με δικαστικές αποφάσεις.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος αναφέρει:

«Κύριοι επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων,

Σας απευθυνόμαστε με αίτημα να πραγματοποιηθεί συνάντηση της Κοινοβουλευτικής σας Ομάδας, με αντιπροσωπία του Δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας.

Περιεχόμενο της συνάντησης θα είναι το αίτημα που έχει απευθύνει ο Δήμος μας προς τον Πρωθυπουργό και τα αρμόδια Υπουργεία, για έκτακτη χρηματοδότηση, με σκοπό να καλυφθούν η μισθοδοσία και οι ασφαλιστικές εισφορές των συμβασιούχων εργαζόμενων που επανέρχονται στο Δήμο μας, μέσω δικαστικών αποφάσεων.

Για πληρέστερη ενημέρωσή σας, σας επισυνάπτουμε την από 15/07/2022 επιστολή του Δημάρχου Πατρέων προς τον Πρωθυπουργό, κ. Κ. Μητσοτάκη.

Καθώς το θέμα είναι εξαιρετικά επείγον, προτείνουμε για πιθανή ημερομηνία συνάντησης την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Ιουλίου».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.